ABOUT THE BLOG

In januari 2012 ben ik, Emilia, mijn blog gestart. Toen heette deze site 'The Fashion Estate' en deelde ik vooral mode-gerelateerde artikelen. Na een paar maanden bloggen werden de blogposts steeds persoonlijker en begon ik over meer uiteenlopende onderwerpen te bloggen. Omdat mode toen ineens niet meer het hoofdonderwerp was, besloot ik de naam van mijn blog te veranderen. Op 26 juni 2012 werd 'The Fashion Estate' omgedoopt tot 'Pixels By Emilia'.

Op mijn site vind je nog steeds outfits en andere dingen die met mode te maken hebben, maar nu schrijf ik daarnaast dus ook over totaal andere dingen, zoals hotspots, persoonlijke verhalen, reizen, (veganistisch) eten... Van alles en nog wat.
De foto's en teksten op mijn blog maak ik over het algemeen zelf. Hierover lees je meer op de pagina "copyright".

Sinds 2013 werk ik af en toe samen met bedrijven. Soms werk ik met hen samen in de vorm van winacties, soms ontvang ik een product om te reviewen en soms schrijf ik een stukje over zo'n bedrijf. Ik ga alleen samenwerkingen aan met bedrijven die ik vertrouw en zal altijd mijn eerlijke mening geven over hun producten of diensten. Bij zo'n artikel zal ik altijd zorgen dat het duidelijk is dat het om een samenwerking gaat.
Werk je voor een bedrijf en heb je interesse in een samenwerking? Dan kan je natuurlijk altijd een voorstel mailen!

Als je nog vragen, opmerkingen of tips hebt (of als je gewoon een verhaaltje wil vertellen), mag je altijd een mailtje sturen naar: pixelsbyemilia[@]gmail.com.

Follow on Bloglovin