Golden hour op Tenerife

8/22/2017


De afgelopen twee weken heb ik doorgebracht op Tenerife. Heerlijk, even genieten van het lekkere weer, de mooie natuur en de vrije tijd. Deze week moet ik weer gewoon werken, maar gelukkig hebben we de foto's nog! Ik weet nog niet of ik veel artikelen ga schrijven over mijn vakantie, maar in ieder geval heb ik wat outfits op de foto gezet en die wil ik natuurlijk wel delen. Vandaag de eerste!

Deze foto's hebben mijn vriend en ik gemaakt tijdens het 'golden hour'. Dit is het uur voor zonsondergang (of zonsopkomst). De zon staat dan nog laag en geeft alles een gouden gloed, vandaar de naam. Het perfecte licht voor foto's, als je het mij vraagt! Niet alleen omdat die gouden gloed ontzettend mooi is, maar ook omdat de zon op Tenerife overdag soms zo fel was, dat het onmogelijk was om niet met je ogen te knijpen, en dat is natuurlijk niet zo charmant op foto's.

De outfit die ik op deze foto's aanheb, is lekker simpel. Op vakantie heb ik vaak niet zo'n zin om veel sieraden te dragen, maar bij zo'n geprint jurkje als dit vind ik dat ook helemaal niet nodig! Gewoon een paar fijne espadrilles of sandalen eronder en you're good to go.

Het jurkje dat ik draag, heb ik vlakvoor de vakantie bij Anna van Toor gekocht. De legergroene espadrilles heb ik van Sacha gekregen en zijn de ideale vakantieschoenen: geen gedoe met veters of gespen als je je schoenen wilt uitdoen tijdens bijvoorbeeld een strandwandeling!

Wat vinden jullie van de outfit? En zouden jullie het leuk vinden om meer blogposts over mijn vakantie te zien?

You Might Also Like

8 reacties

 1. wowie inderdaad mooi licht voor de foto's en je outfit ook heel mooi! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige foto's! en tenerife is zo mooooi, zou er ook graag naartoe willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat jurkje mooi en wat staat-ie je goed! Ik houuu van dat golden hour licht ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat leuk die foto's en outfit en wat ben je mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's zeg! Dat jurkje is zo mooi, en matcht ook heel goed met je espadrilles!<3

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat! Je krijgt trouwens geen automatisch bericht als er op je comment is geantwoord, dus als je een brandende vraag hebt, kun je ook mailen naar pixelsbyemilia@gmail.com.