MONDAY'S MUSIC #5

5/20/2013


English: I get goosebumps every single time I play this song on Youtube. I love everything about it, the song, the video, the story behind it. Amazing.

Dutch: Ik krijg kippenvel elke keer als ik dit liedje afspeel op Youtube. Het zit gewoon zo goed in elkaar. Het liedje, de clip, het verhaal erachter. Wauw.

You Might Also Like

12 reacties

 1. Oo wauw! Deze kende ik nog niet, maar hij is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Maar jezus die arme man met z'n gezicht. Ik had gehoopt op het einde dat het magisch oploste voor hem nu dat hij bij haar een kans maakte, haha. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja dat was helemaal een mooi einde geweest!

   Verwijderen
 3. Wauw het verhaal is inderdaad erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig filmpje! Ik zat er echt met open mond naar te kijken.. inderdaad ik kreeg ook kippenvel. Het is ook echt gewoon een supermooi stukje muziek.. dit liedje ga ik zeker vaker luisteren. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet echt mijn smaak qua muziek, maar wat een prachtig filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik schrok mij dood toen zij ineens begon te gillen. :') Leuke clip, het doet wel wat met je. Daarnaast is het liedje lovely!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik werd er echt verdrietig van. Wat een mooi filmpje en liedje. :) Gelukkig eindigt hij weer leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat! Je krijgt trouwens geen automatisch bericht als er op je comment is geantwoord, dus als je een brandende vraag hebt, kun je ook mailen naar pixelsbyemilia@gmail.com.